ROU-facebook-05062019 : ⏳Tic, tac, ceasul bate... se apropie startul celei de a 9-a ediții a Redbull X-Alps. Știți voi, cu alergare, zbor cu parapanta, durere, emoții, bucurie. Am zis durere? Hmmm, eu și cu ”doamna” ne cunoaștem destul de bi

⏳Tic, tac, ceasul bate... se apropie startul celei de a 9-a ediții a Redbull X-Alps. Știți voi, cu alergare, zbor cu parapanta, durere, emoții, bucurie.

 

Am zis durere? Hmmm, eu și cu ”doamna” ne cunoaștem destul de bine. Tocmai de aceea am zis că și de data asta e de dorit să avem doar o relație principială și să ne vedem fiecare de treabă. Așa că am trecut zilele acestea pe la București, pe la prietenii de la Provita, deoarece recuperarea bună ține durerea departe. Și am avut parte de o bună, bună recuperare, lucru de bază pentru orice sportiv profesionist. Mulțumesc echipei Provita pentru susținere!

Follow us

Newsletter Sign up

Never miss the latest news!

Sign up to our Red Bull X-Alps newsletter and stay updated daily on news, invitations and offers about sports, events and products from Red Bull and its affiliated companies. Don’t worry, if you change your mind, you can unsubscribe at any time, free of charge.

Newsletter signup plugin

newsletter paraglider